Uploaded image for project: 'Prestashop 1.6'
  1. Prestashop 1.6
  2. PSCSX-9370

Association table don't load anymore

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Canceled
    • Affects Version/s: 1.6.1.9
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: None

      Description

      Hello,

      I have seen a couple of posts regarding this issue but didn't read any viable solution for it, so I repost one here.

      When I am going to an existing product file, the association tab doesn't load anymore and I have the error message:

      A server error occurred while loading the tabs: some tabs could not be loaded.
      Please try again by refreshing the page.
      If you are still encountering this problem, please check your server logs or contact your hosting provider for assistance.

      I have contacter my hosting provider, they have seen the timeout error, they tried to raise the loading time in all the php.inc files but didn't change anything.

      So now I am turning to the Prestashop community for help!

      The thing is also, when I create a new file product, the association tab is loading well, so it seems to have only affect the already existing file product.

      I have made some changed in the tab categories and it is after that changes that I started to notice the problem. Could it be related?

      Thank you for your help,

      Best,
      Camille

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              CamilleW Weber
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: