Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: None
    • Security Level: All-users
    • Labels:
      None

      Description

      Fresh installation on wahmwebhosts.com. Have options to change PHP versions (currently 5.4), have access to local php.ini file for changes if needed. I extract the zip onto the server, access the directory from the web frontend to start installation. Requirements pass, database connection passes. Fails at 23% - Create default shop and languages

      this software does NOT notify the user of where it's failing or what it's failing on which makes more work for this Forge because it's so difficult to troubleshoot the installation. No errors are making it to my Apache error log.

      So far, since I have nothing else to go on, I've CHMOD all folders, recursively to 777, but that didn't change anything, but it's as expected since I wasn't receiving any permission denied errors in the error log of the web server. Is there a debug option for install or logging created during installation?

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              dmetzger dmetzger
              Reporter:
              shanff Shawn Hanf
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Zendesk Support